columbus głośna praca napędu CD

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • olsze
    Drive
    • 2009
    • 58

Każdy widzi swoje atuty w ulubionym aucie :P Dla mnie ma być duże, wygodne, pomiestne, bezawaryjne, w miarę mocne i diesel Najlepiej SKODA ;D

Wyjazd na Słowację - Presov

W piątek wczesnym ranem, a dokładnie ok. 2:30 wybrałem się na Słowację do miejscowości Presov. Jechałem z Krakowa do Brzeska, a z tamtą drogą nr 75 do Nowego Sącza, a później na przejście graniczne w Muszynce. Po wyjechaniu zapowiadało się na deszcz, ale nie aż taki. Najbardziej zaczęło lać od Brzeska do Nowego Sącza. Po drodze napotkałem się na utrudnienia gdyż BUS wpadł do rowu i wyciągała go ciężaróweczka (5 minutowy postój na awaryjnych). Ogólnie podróż przemineła bardzo spokojnie. Spalanie wyniosło 4.4l/100km. Za to najbardziej Kocham ten samochód

Miałem jechać nowo nabytą Octavia II, ale z racji, że jeszcze nawet jej nie przerejestrowałem stwierdziłem, że nie będę zbierał umów itp. tylko pojadę Octavią I. Nie wiadomo co by te "kokoty" chciały jeszcze odemnie, a u nich mandaty spore. W I mam za to już apteczki itp. więc tylko zatankować i można było jechać Po za tym jej jestem pewien na 100% że mnie nie zawiedzie

Na powrocie zaskoczyły mnie obfite opady śniegu. Trzeba było bardzo uważać.

Zapowiada się, że będzie to już prawdopodobnie ostatni taki wyjazd tym autem, czego bardzo mi szkoda

A oto filmik ze spalaniem:
    W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
    Jest Peugeot 407SW 2.0HDI 140KM
    W rodzinie-Octavia I 1.6 102KM+lpg
  • ww991
    Drive
    • 2008
    • 82

Witam. Mam pytanie, czy w Waszych Columbusach też słychać jak pracuje napęd CD ?? Trochę jest według mnie głośny a może ten typ tak ma. Poza tym przy otwarciu drzwi również słychać jak się uruchamia ten napęd ale radio nie jest włączone, po chwili cichnie wszystko.
    Czy w Waszych sprzętach też coś takiego występuje ?

Komentarz

• Roballo
      Ambiente
      • 2011
      • 124

columbus

Witaj,
      sprzęt u mnie działa tak samo czyli po otwarciu drzwi zaczyna działać. Co do głośnej pracy to u mnie skończyło się wymianą napędu ale koszt był to zniesienia .....
      Pozdrawiam Roballo

Komentarz

Pracuję...